Wij zijn op zoek naar een ervaren transportplanner  (Fulltime)

Wij zijn op zoek naar een transportplanner die ervaring voor internationaal wegtransport heeft! Continu schakelen met opdrachtgevers, chauffeurs en
collega’s is jouw passie. Staat een overstap naar een nieuwe werkgever bij
jou op de planning? Lees dan gauw verder…

 

In deze functie word je primair verantwoordelijk voor het opstellen van een zo efficiënt mogelijke planning voor het transport naar alle landen in Europa. Jouw werktijden worden grotendeels in dagdiensten uitgevoerd.

Samen met je collega’s van de afdeling Planning ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de (Import) Planning, Je neemt orders aan van klanten, maakt de planning zodat je collega’s de chauffeurs kunnen instrueren. Uiteraard volg en verwerk je de werkzaamheden in de administratie. Met je collega’s bouw je een betrouwbare service op voor het vervoer van diverse producten vanaf Nederland naar circa 25 bestemmingen in geheel Europa en de terugladingen richting Nederland of Ruhrgebiet. Je hoofdtaken zijn het aannemen van vervoersopdrachten van vaste en/of nieuwe klanten en deze in het TMS systeem verwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks opstellen van de planning en het toewijzen van de opdrachten aan de jusite auto’s

Functie eisen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding;
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met het organiseren van import;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré;
 • Je kunt goed werken met MS office en andere pakketten voor orderverwerking;
 • Je werkt secuur, klant- en oplossingsgericht en houd overzicht;
 • Je kunt gestructureerd werken;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent ondernemend, gedreven, oplossingsgericht.

Wat krijg je mee?

 • Een prima salaris;
 • Regelmatige werktijden;
 • Leuke collega’s, je komt te werken in een leuk divers team.

Heb jij ervaring als planner en wil je aan de slag bij een zeer dynamisch bedrijf met een open sfeer waar de medewerker voorop staat? Dan is dit je kans! Stuur jouw CV met motivatie naar matthijs@koeltrans.nl.

TraX

Is een toonaangevende transportpartner die bekend staat als een modern, flexibel bedrijf, hoge normen & waarden, betrouwbaar, flexibel en professioneel: voor ons geldt geen woorden maar daden. We kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Betrokkenheid en een no-nonsense cultuur passen perfect bij de platte organisatie met korte lijnen en reageren snel op de markt. Afspraak is afspraak is onze basis in het bedrijf en dat werkt heel goed in de internationale transportmarkt. Al met al een professionele organisatie met ruimte voor ontwikkeling.